Koristite Mastercard karticu u okviru svog mobilnog novčanika

Kupovina vam može vratiti novac! Ostvarite 1000 dinara keš-bek kada vikendom plaćate Mastercard karticama u mobilnim novčanicima
Scena koja se skoro svima nekada desila: plaćate jutarnju kafu i doručak u u lokalnoj pekari dok žurite na posao, a onda shvatite da niste poneli novčanik. Šta sada? Nikakav problem – tu je mobilni novčanik u vašem mobilnom telefonu koji svakako imate sa sobom.

A ako koristite Mastercard karticu u okviru svog mobilnog novčanika, imamo još bolje vesti! Plaćajte svakog vikenda u periodu od 4. novembra do 31. decembra kod odabranih trgovaca i ostvarite 1000 dinara keš-beka (povrata novca) kada ostvarite kupovine u ukupnoj vrednosti od 3000 dinara u toku jednog vikenda! Trgovci kod kojih se računaju plaćanja mobilnim telefonima su: Cineplexx, dm, Hleb & Kifle, Merkator, Roda i Ideaobjekti i Sport Vision, i nije važno da li ćete tog vikenda posetiti samo jednog, bilo kog od njih ili više trgovaca. Važno je da zbir vaših mobilnih transakcija bude najmanje 3000 dinara i ostvarujete 1000 dinara keš-beka, i tako svakog vikenda tokom trajanja kampanje.

Kako biste i vi mogli da iskoristite vikend pogodnosti pre svega, potrebno je da proverite kod svoje banke koja vam je izdala Mastercard platnu karticu da li je omogućila plaćanje Mastercard karticama u okviru mobilnih novčanika – za sada su to sledeće banke: Banca Intesa, Banka Poštanska štedionica, Mobi banka, NLB Komercijalna banka, OTP baka, PorCredit banka, Raiffeisen banka, UniCredit banka i Halkbanka. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju mobilnog novčanika na svoj uređaj u zavisnosti od operativnog sistema – Apple Pay za iOS uređaje ili Google Pay za Android uređaje, ili aplikaciju novčanika same banke, zatim dodajte karticu njenim fotografisanjem ili ručnim unosom potrebnih podataka i to je to, spremni ste da plaćate mobilnim novčanikom.

Pređite vikendom na najbolji deo!

2023-11-04T18:37:11+00:00 04-11-2023|