Komercijalna banka preuredila sajt i uvela nove opcije

Komercijalna banka ima novi korporativni sajt na staroj adresi www.kombank.com. Posle temeljne analize poseta starog sajta, određen je novi dizajn internet prezentacije, koji je vidljiv svim posetiocima, saopštila je Komercijalna banka.

Posebna pažnja, kako se navodi u saopštenju, posvećena je prilagođavanju sadržaja i menija različitim uređajima, s obzirom na stalni porast broja poseta sajtu sa mobilnih telefona.

Osnovni meni je pojednostavljen i podeljen u pet osnovnih kategorija: građani, privreda, mikro biznis, poljoprivreda i e-servisi.

Novi sajt je, osim jednostavnijeg i, kako kaže banka, preglednijeg rasporeda sadržaja, doneo i nove funkcionalnosti, kao što je unapređen kalkulator kredita za mnogobroje kreditne proizvode, kao i kvaliteteniju i precizniju pretragu ekspozitura i bankomata.

Prilagođavanje sadržaja sajta različitim vrstama uređaja, posebno je bilo u fokusu prilikom izrade dizajna, što je značajno unapredilo korisničko iskustvo prilikom posete.

Nova prezentacija omogućava lakše pronalaženje svih informacija o proizvodima, uslugama i novostima iz Komercijalne banke, ističe se na kraju saopštenja banke.

2019-02-20T00:46:43+00:00 20-02-2019|Tagovi: , , |