Kupovinom Parking pass kartice korisnici izbegavaju odlazak na blagajnu

„Parking servis“ Beograd uveo je parking kartu, koja ne samo što posetiocima, korisnicima parkiranja, štedi vreme, već im omogućava i da smanje troškove parkiranja tokom boravka u našem glavnom gradu

Svakome ko automobilom dolazi u Beograd, da li poslom ili u posetu rođacima, nameće se pitanje kako i gde parkirati automobil tokom boravka. „Parking servis“ je ponudio rešenje. Kupovinom Parking pass kartice korisnici izbegavaju odlazak na blagajnu radi plaćanja parkiranja i samim tim imaju više vremena, koje mogu utrošiti na šetnju, ispijanje kafe sa prijateljima ili posetu izložbi. Osim što više ne moraju da razmišljaju o tome kako i gde plaćaju parkiranje, korisnici smanjuju izdatke, jer parkiranje plaćaju po povlašćenim cenama.

Iz „Parking servisa“ su nam skrenuli pažnju da stalni korisnici i posetioci Beograda kupovinom Parking pass kartice štede i novac i vreme, jer je cena parkiranja putem ove kartice, za više dana, niža od redovnih cena na parking objektima. Ako uzmemo u obzir da je cena parkiranja u objektima „Parking servisa“ od 60 do 120 dinara po satu, Parking pass kartica od 1.500 dinara za 24 sata parkiranja, odnosno 3.500 i 6.500 dinara za tri ili sedam dana, svakako se isplati!

– Parking pass kartica omogućava neograničeni broj ulazaka u javne garaže i parkirališta, u okviru vremenskog perioda za koji je kupljena. Aktivira se prvim ulaskom u garažu, odnosno na parkiralište. Prilikom prvog ulaska u garažu, odnosno na parkiralište, na kartici se štampa datum i vreme do koga ona važi, kako bi korisnici precizno znali do kada mogu da je koriste – kažu u „Parking servisu“.

„Parking servis“ je pripremio još jednu pogodnost za korisnike Parking pass kartice. U periodu od 1. aprila do 1. novembra mogu bez nadoknade da koriste čak četiri bicikla, dva za odrasle i dva za decu, u garaži „Obilićev venac” i na parkiralištima „Ada Ciganlija”, „Milan Gale Muškatirović” i „Sava centar”. Ova pogodnost važi samo dok važi i kartica.

Parking pass kartica se može kupiti u parking objektima i poslovnicama Korisničkog servisa ovog preduzeća, a važi za 21 objekat, kojim upravlja „Parking servis”.

2019-05-29T12:38:17+00:00 29-05-2019|Tagovi: , , , , |