Market Shaker Award 2019 za mirisnu karticu Addiko banke

Addiko Bank je na godišnjoj Mastercard Direct Services konferenciji osvojila „Market Shaker Award 2019“ nagradu, za poseban doprinos razvoju i promovisanju bezgotovinskog plaćanja u Crnoj Gori, Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, u vidu prve mirisne i vertikalne kartice. Na globalnom nivou Mastercard® je 2019. godine dodelio samo devet priznanja za poseban doprinos.

Beskontaktna, a ujedno i originalno mirisna debitna kartica Addiko banke uz sve standardne funkcije korisnicima pruža i dodatne pogodnosti poput najvišeg stepena sigurnosti prilikom plaćanja na internetu putem „Addiko Sigurne Internet kupovine“. Uz to, prva je kartica s originalnim vertikalnim dizajnom.

„Izuzetno smo ponosni na ‘Market Shaker Award 2019’ nagradu za prvu vertikalnu i mirisnu karticu koju je upravo Addiko banka predstavila na regionalnim tržištima i koja je zadnje u nizu međunarodnih priznanja za inovativnost i kvalitetno poslovanje. Posebno uzimajući u obzir činjenicu da se radi o samo jednoj od devet takvih priznanja na svetskom nivou“, izjavila je Marija Bauer, direktorka Kartičnog poslovanja Addiko Grupe.

2019-10-17T10:16:40+00:00 17-10-2019|Tagovi: , , |