Ostali ste bez gotovine, bankomata nema u blizini, ova usluga je odlična pomoć

Iako su plaćanje karticama i mobilnim telefonom danas potpuno uobičajeni, ipak samo u gotovinu možete biti potpuno sigurni. Ona uvek ima „konekciju”, ne može da se „razmagnetiše” i „prolazi” na apsolutno svakom prodajnom mestu.

Ali, šta kad vam je gotovina potrebna, a nemate je kod sebe. Nijedna banka vam nije blizu ili ne želite da čekate u redu, a nemate ni vremena da lutate po gradu i pola sata tražite najbliži bankomat.

Nekada kartice uopšte nisu opcija i jedino što nam treba je keš. Naročito kada su mali iznosi u pitanju i kada treba da platimo neku uslugu.

Međutim, na bankarskom tržištu postoji sjajna usluga (Cash to go) u kojoj svi korisnici Mastercard debitnih platnih kartica mogu da podignu i do 5.000 dinara sa svog tekućeg računa. Podizanje novca na kasama moguće obaviti u bilo kom IDEA, Roda ili Mercator objektu, u 80 gradova i mesta širom Srbije, u radno vreme prodavnica, od 8 do 21 čas.

Sve što je potrebno jeste da prilikom kupovine u bilo kom iznosu, prodavcu na kasi napomenete da biste želeli da podignete određeni iznos gotovine sa tekućeg računa do 5.000 dinara, i da onda ukupan iznos platite Mastercard debitnom platnom karticom.

Ova usluga korisnicima pruža novi nivo pogodnosti jer omogućava pristup kešu u samo jednoj transakciji, čime štedi vreme u potrazi za bankomatima.

Podizanje gotovine prilikom plaćanja platnim karticama se tretira isto kao i standardno korišćenje kartice na bankomatu i zato nema novih ili skrivenih troškova za potrošača.

2021-04-01T12:40:38+00:00 01-04-2021|Tagovi: , , , , , |