Otvoren prvi bezgotovinski kafić na Balkanu

Prva bezgotovinska kafeterija u Jugoistočnoj Evropi svečano je otvorena u Novom Beogradu. U Kafeteriji West 65, gosti će račune plaćati isključivo karticom ili mobilnim telefonom koji ima mogućnost za beskontaktna plaćanja, dok će korisnici Visa kartica uživati u specijalnim pogodnostima i promocijama. Posle dva meseca pilot faze, koncept Kafeterije West 65 ponosno su predstavili partneri projekta: Zoran Stanojević, direktor Kafeterije i Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

Koncept rada Kafeterije West 65 isti je kao i u ostalim kafeterijama ovog domaćeg lanca. Radno vreme od ponedeljka do petka je od 7 do 23 časa, dok se subotom i nedeljom kafeterija otvara od 8 časova, a u ponudi su kafe, čajevi, sveži sokovi, sendviči i lagani slatki zalogaji.

Kako je direktor Kafeterije Zoran Stanojević objasnio, odluka da ova lokacija bude isključivo bezgotovinsko mesto doneta je s ciljem da se unapredi poslovanje i iskustvo gostiju: „Analizirali smo naše poslovne procese i potrošačke navike naših klijenata. Prelazak na isključivo bezgotovinsko plaćanje u skladu je sa aktuelnim trendovima koji nam pokazuju da svakoga dana sve manje ljudi nosi gotovinu sa sobom, a to se posebno odnosi na poslovnu zajednicu i milenijalce kojima su bliži digitalni oblici plaćanja“, rekao je Stanojević.

Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu rekao je da je Kafeterija West 65 pravi primer modela po kom Visa sarađuje sa trgovcima u cilju unapređenja njihovih  poslovnih ciljeva.

 

2018-11-14T21:10:28+00:00 14-11-2018|Tagovi: , , , , |