Payten širi poslovanje u Srbiji

Sledeći svoju poslovnu strategiju, Payten je udružio snage sa Bassilichi CEE, kompanijom koja posluje u Srbiji i Bosni i Hercegovini. Ovo je još jedna aktivnost poslovnog rasta koja prati Paytenovu nedavnu kupovinu Necomplus-a i širenje u Španiji, Andori, Portugalu, Kolumbiji, Peruu i Dominikanskoj Republici.

Payten se bavi inovacijama i implementacijom rešenja iz oblasti kartičnog poslovanja. Fokus rada Payten-a jeste poslovanje sa POS terminalima, bankomatima, procesingom platnih transakcija, elektronskom trgovinom, mobilnim plaćanjima, digitalizacijom, kao i rešenjima zaštite i prevencije prevara u sistemima platnih kartica.

Payten je stekao 100% deonica Bassilichi CEE u Srbiji, kompanije koja je bila u industriji više od 10 godina kao pouzdan partner finansijskim institucijama koje nude usluge vezane za POS i ATM. Očekuje se da će nova sinergija rezultirati povećanom reaktivnošću i kvalitetom usluga kroz pridružene resurse.

“Kao kompanija specijalizovana za platna rešenja unutar Asseco grupe Jugoistočne Evrope (ASEE), koja deluje ne samo u regiji jugoistočne Evrope nego i širom sveta, Payten je usmeren na širenje svojih aktivnosti u smislu dosega novih teritorija i obogaćivanja portfelja rešenja i usluga u industriji plaćanja. Naš cilj je ubrzati Paytenovu strategiju rasta, a istovremeno ispunjavati zahteve kupaca, nadilazeći njihova očekivanja i ići u korak sa tržišnim trendovima i kretanjima. U svim tim aktivnostima naš pristup će uključivati ​​visok nivo predanosti i uvođenje novih rešenja za pokretanje inovacija”, rekao je Piotr Jeleński, predsednik i izvršni direktor ASEE grupe.

Payten, član Asseco Jugoistočne Evrope (ASEE), nova je marka ASEE koja nudi celovita rešenja platne industrije za finansijske i nefinansijske institucije pružajući najviši nivo stručnosti, održavanja i podrške kroz celi portfelj. Kompanija koja posluje u okviru e-trgovine, mPayments, sigurnosnih rešenja plaćanja, obrade transakcija, usluga povezanih sa bankomatima i POS-om prisutna je u 14 zemalja širom sveta i zapošljava gotovo 1.300 ljudi.

2019-08-10T17:09:46+00:00 09-08-2019|Tagovi: , , , , , , |