Sosijete Ženeral Srbija: Pošalji novac uz m-banking bilo kome

Sosijete Ženeral Srbija u okviru m-banking aplikacije ima novu uslugu – P2P slanje novca u svakom trenutku, čak i ka onima koji nemaju otvoren račun ni u jednoj banci.

Jednostavnim klikom na opciju P2P slanje novca u okviru glavnog menija m-banking aplikacije, unosi se ime, prezime, broj telefona, e-mail adresa primaoca. Pored poznatih načina isplate na Mastercard kartici ili tekući račun putem instant transfer Narodne banke Srbije, u slučaju da primalac nema račun i karticu ni u jednoj banci, P2P usluga ima jednostavno rešenje – isplata na bankomatu Sosijete Ženeral banke.

Za sve tri opcije nakon unošenja podataka kartica se registruje i u trenutku ostaje zapamćena za svaku narednu transakciju (ona se u svakom trenutku može promeniti za slučaj da se menja kartica sa koje se vrši transakcija). Primaocu sredstava će stići SMS sa obaveštenjem o iznosu, jednokratnom lozinkom i informacijom da je potrebno da pogleda link koji će dobiti na e-mail. Taj link vodi do stranice gde se bira jedan od tri pomenuta načina isplate. Nakon odabira željene opcije, otvara se prozor u kom primalac sredstava unosi podatke o kartici ili broj računa na koji se vrši uplata, dok za isplatu na bankomatu Sosijete Ženeral banke primalac dobija SMS sa jednokratnom lozinkom koju unosi na bankomatu.

Korišćenjem P2P usluge slanja, ne dolazi do dodatnih troškova prilikom izvršenja transakcije, a ova opcija plaćanja dostupna je 24h/7 dana u nedelji. Funkcionalnost je dostupna svim korisnicima m-banking aplikacije bez obzira na operativni sistem telefona.

Digitalizacijom i ovakvom nadgradnjom m-bankinga, Sosijete Ženeral Srbija nastavlja da predvodi promene i unapređuje svoje bankarske usluge, kako bi klijentima olakšala svakodnevicu.