U Kanadi proradio Forge – čudo od platforme za e-banking

Kanadska asocijacija za digitalno plaćanje Central 1 danas je saopštila da pokreće platformu Forge za digitalno bankarstvo koje će, kako je ocenjeno, drastično promeniti  iskustvo sa bankarskim transakcijama u ovoj zemlji.

Izgrađen pomoću vodeće tehnologije Backbase, Forge stavlja kontrolu u ruke klijenata, pružajući fleksibilnost i kontrolu „s korisničkim doživljajem koji je danas još nepoznat“.

Forge pruža vrhunsko korisničko iskustvo za klijente i krajnje potrošače s modernim dizajnom, pojednostavljenim korisničkog interfejsa, performansama i brzini za mobilne, javne web stranice i kanale online bankarstva.

„Obećali smo našim klijentima nešto izuzetno, a u devet kratkih meseci isporučili smo platformu koja će našim klijentima omogućiti personalizovano, prilagođeno bankarsko iskustvo za sve potrošače“, rekao je Mark Blucher, predsednik i izvršni direktor Central 1.

„Forge je jasna demonstracija naše opredeljenosti za isporukom vodećih, responzivnih proizvoda u vreme inovacija i brzog razvoja“.

Forge je stvoren u partnerstvu s Backbaseom, najpoznatijim globalnim liderom u digitalnim omni-kanalnim bankarskim rešenjima i odabranom grupom vodećih klijenata koji su prihvatili mogućnosti vrhunske bankarske tehnologije.

„Vrlo je korisno videti kako naše partnerstvo s firmom Central 1 donosi inovativne, najnovije tehnologije svojim klijentima. Central 1 Ima svu snagu da budu uspešan, a oduševljeni smo što su odabrali platformu Backbase kako bi ubrzali njihovu digitalnu transformaciju „, izjavio je Jouk Pleiter, predsednik Uprave i suosnivač, Backbase.