AIK Banka: Uz samo par klikova uplatite donaciju humanitarnoj organizaciji SOS Dečija sela Srbija

Bankomati AIK Banke su  prvi bankomati u Srbiji na kojima svi klijenti ove Banke, uz već uobičajene uplate i isplate novca, uvid u stanje i druge servise, sada mogu da uz samo par klikova uplate svoju donaciju humanitarnoj organizaciji SOS Dečija sela Srbija.

Ovom novom uslugom na svojim bankomatima, AIK Banka je samo nastavila sa pružanjem podrške radu ove humanitarne organizacije, omogućivši svojim klijentima da na čak 60 modernih i multifunkcionalnih bankomata AIK Banke direktno doniraju 100 dinara i time se pridruže pulu donatora kojima je stalo da deca, mladi i porodice o kojima SOS Dečija sela brinu žive i odrastaju u mnogo bezbrižnijem i lepšem okruženju.

„Solidarnost nije samo vrlina, već moralna i ljudska dužnost. Kada pružimo ruku onima koji su najranjiviji, pružamo ruku boljoj i plemenitijoj budućnosti svih nas. U sredini u kojoj brinemo jedni o drugima, gradimo poverenje i imamo šansu da rastemo i kao kompanija i kao ljudi. Usluga koju smo uveli je još jedan od koraka koje preduzimamo kako bismo osnažili porodice i podigli svest o važnosti solidarnosti, ali i pozvali širu zajednicu da deci i porodicama koje se suočavaju sa brojnim rizicima ulepšamo detinjstvo i omogućimo bolje i perspektivnije sutra“, izjavila je Jelena Galić, predsednica Izvršnog odbora AIK Banke.

SOS Dečija sela Srbija su jedna od najvećih humanitarnih organizacija u našoj zemlji, čija je misija da svako dete odrasta u domu punom ljubavi. Donacije prikupljene kroz ovu inicijativu će se koristiti za podršku programima i uslugama ove organizacije i unapređenje života dece, mladih i porodica u riziku.

2023-12-14T16:05:55+00:00 14-12-2023|Tagovi: , , |