NIS i Mastercard: Platite gorivo i podignite gotovinu ako vam zatreba

Kompanija NIS, u saradnji sa kompanijom Mastercard, uvela je na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama jedinstvenu uslugu podizanja gotovine sa bankovnog računa, čime je NIS postao pionir u uvođenju ove vrste bankarske usluge na domaćem tržištu.

Usluga podizanja gotovine prilikom plaćanja Mastercard karticom koja je od sada dostupna u okviru najveće maloprodajne mreže naftnih derivata u Srbiji predstavlja novi nivo pogodnosti koji potrošačima omogućava da u samo jednoj transakciji obave kupovinu u bilo kojoj vrednosti i istovremeno podignu gotovinu sa svog bankovnog računa u iznosu do 5.000 dinara.

Na ovaj način korisnicima se pruža jedinstvena mogućnost da podignu gotov novac bez odlaska na bankomat, čime se postiže značajna ušteda vremena. Dodatno, ova jedinstvena usluga koja je dostupna potrošačima na više od 315 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije i koje su raspoređene na svim važnim putnim pravcima, kako u gradovima tako i u selima, predstavlja dodatni benefit za stanovništvo u sredinama u kojima ne postoji razvijena mreža bankomata.

Osim što predstavlja dodatni način za podizanje gotovine, ova metoda plaćanja, u svetu poznata i kao „purchase with cash back“, obezbeđuje da potrošači u Srbiji od sada na brz, efikasan i siguran način obave dve stvari odjednom – kupovinu na bilo kojoj benzinskoj stanici NIS-a i podignu gotovinu koristeći Mastercard karticu izdatu od strane bilo koje banke.

Budući da se usluga tretira kao standardno plaćanje, potrošač autorizuje transakciju PIN kodom, te je u potpunosti može pratiti na svom računu što predstavlja dodatni element finansijske sigurnosti za korisnike.

2019-07-25T12:10:53+00:00 25-07-2019|Tagovi: , , , |